Galerie foto


Tuns caini: salonul nostru va ofera cu drag si profesionalism servicii de calitate pentru sanatatea si infrumusetarea prietenilor dvs.!

Tunsul si spalatul sunt importante pentru sanatatea acestora, dar si a dvs. si pentru starea lor de spirit si atitudine! Un catel tuns si spalat este un catel fericit si va spunem asta din experienta! Iar daca acest tuns se termina cu un coafat adecvat si un look deosebit, atunci catelul va fi cu adevarat incantat si va veni cu placere si alta data la salon!

Este important ca tunsorile sa se efectueze la salon deoarece aici avem toate conditiile necesare ca sa se simta bine catelul dvs. si avem produse profesionale speciale pentru fiecare rasa (bichon, yorkie, westie, schnauzer, caniche etc.)!

Cu siguranta, o parte dintre dvs. ati trecut prin traumele tunsorilor la domiciliu, unde foarte putini caini accepta sa fie tunsi sau ati trecut prin mana unor frizeri care v-au “dezbracat” efectiv catelul, sub pretextul unei tunsori igienice!

Diferenta intre frizerie canina si grooming/coafat la salon este, ca sa facem o paralela, ca diferenta intre frizeria si coafor pentru oameni: vrei sa te tunzi scurt, te duci la frizer, vrei un coafat sau un look deosebit, te duci la coafor, la stilist!

Kiss Creative Salon va prezinta o parte din fotografiile prietenilor nostri care au beneficiat de serviciile de grooming oferite: tuns, spalat, coafat, vopsit, cosmetica etc. si de multe alte surprize!
Galeria foto completa o puteti vedea pe pagina de facebook Kiss Creative Salon!
Vizionare placuta! 

BUCURESTI, SECTORUL 3
 
Facebook: mesaj la Diana Kreativ
 

 

Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog Dog

Vrei sa-ti rasfeti animalutul? Vrei sa devina un print sau o printesa? 

Gaseste un prieten sa te recomande si te vom trata regeste!