Tarif Tuns


BUCURESTI, SECTORUL 3
 
Facebook: mesaj la Diana Kreativ
 

Salonul ofera pentru catei servicii de tuns, coafat, cosmetica (taiat unghii, curatat ochi si/sau urechi, vidat glande), tratament pentru blanita, parfumat!

Si din partea casei diverse accesorii de infrumusetare, jucarii, plus dragoste, atentie, pupaceli, alinturi, joaca, poze, filmulete si live-uri pe facebook smiley!

 Produsele cosmetice folosite (sampon, balsam, creme etc.) sunt produse profesionale, de cea mai inalta calitate, speciale pentru catei!

Masinile de tuns, cutitele aferente, foarfecile si celelalte obiecte (instrumente) necesare procesului de tuns, coafat, cosmetizat  etc. sunt de asemeni profesionale, de cea mai buna calitate, alese special pentru a crea in primul rand confortul si buna-dispozitie a catelului dvs.!

Ne-am dorit ca tot acest proces de infrumusetare sa fie o placere si o bucurie pentru catelul dvs. si cu mandrie putem afirma ca am reusit acest lucru - va puteti convinge vizionand filmuletele postate pe pagina noastra de facebook Kiss Creative Salon sau la Diana Kreativ!

Tarifele tunsului reflecta gradul de dificultate al serviciilor prestate, calitatea tunsorilor obtinute, daruirea noastra, dar si calitatea si numarul produselor folosite!

Si cel mai important, consideram ca toti cateii merita sa aibe parte de acelasi tratament, conditii si rasfat si de aceea am hotarat sa avem cate un pachet unic pentru fiecare operatiune in parte (tuns sau intretinere), spre deosebire de alte saloane care au diverse pachete in functie de tunsoarea aleasa, operatiunile incluse sau produsele folosite!

La noi, toti cei care ne trec pragul (catei si stapani deopotriva) sunt tratati egal, cu respect, atentie, rabdare si dragoste, indiferent de tunsoarea aleasa!

Alegerea este doar a dvs., dragi stapani, iar aceasta se rezuma la o intrebare foarte simpla:

cat de mult va iubiti catelul si ce va doriti pentru el?

 * PENTRU CATEII  FOARTE INCALCITI PENTRU CARE SE DORESTE O TUNSOARE MARE ( lungimea firului de par mai mare de 3.2 mm ) SAU PENTRU CAINII FOARTE AGITATI SE PERCEPE O

TAXA SUPLIMENTARA cuprinsa intre 50 – 200 LEI, in functie de: 

- talia catelului

gradul de incalcire si/sau zonele incalcite (cap, codita, labute sau intregul corp)

- temperamentul catelului

Toate cele enumerate mai sus cresc durata timpului de aranjat al catelului de la 1 ora pana la 3-4 ore ( in mod normal executarea Pachetului Salon dureaza intre 2 si 3.5 ore, iar un descalcit TOTAL dureaza intre 1,5 si 2,5 ore, adunate dau o durata de timp de 3.5 si 6 ore, in functie si de rabdarea catelului)!

De aceea va recomandam la modul cel mai serios sa nu omiteti intretinerea minima de 1 data/luna: spalat, cosmetica integrala, retusat tunsoare la cap, labute, codita, coafat + eliminarea unor calti care pot aparea in diverse zone ( caltii apar frecvent, mai ales in anotimpul rece, cand blanita este mai lunga, in zona gatului, din cauza zgarzii, in zona axilara si a spetei din cauza hamului, in zona urechilor si in zonele acoperite de hainute)!

Toata lumea stie ca majoritatea cateilor nu stau la periat si/sau la pieptanat, de aceea va recomandam sa nu spalati acasa catelul in anotimpul rece, cand blanita este mare, deoarece spalatul fara uscat la perie cauzeaza incalcirea drastica a blanitei, indiferent de rasa!

Informatiile furnizate mai sus se bazeaza pe experienta proprie!

* NU ACCEPTAM CATEI FOARTE MURDARI SAU NEDEPARAZITATI EXTERN (INFESTATI)!

* NU ACCEPTAM CATEI AGRESIVI / FOARTE AGRESIVI (ce ar necesita tranchilizare)!

* NU EFECTUAM TUNSORI LA DOMICILIUL CLIENTILOR!
 

VOPSIT BLANITA = 40 – 600 lei (in functie de zone, talia catelului, cat de deasa este blanita, numarul de culori folosite)

DESCALCIT = 50-200 lei (in functie de zone, vezi amanunte mai sus)

  PACHET SALON
TALIE(KG) TUNS, SPALAT, TRATAMENT PENTRU BLANITA CU 3 PRODUSE SPECIALE DIFERITE, MASAJ, USCAT, PERIAT, COAFAT, TAIAT UNGHII, VIDAT GLANDE, CURATAT OCHI/URECHI, PARFUMAT! 
   
1 – 10 KG 149 RON
10.1 – 20 KG 199 RON
20.1 – 30 KG 249 RON
30.1 – 40 KG 299 RON
   

 

  PACHET INTRETINERE
TALIE(KG) SPALAT + RETUSAT TUNSOARE ( cap, labute, codita ) + PARFUMAT! Pentru rasele care naparlesc se aplica o taxa in plus fata de pachetul de intretinere intre 50 si 150 lei, in functie de talie (kg)! 
   
1 – 10 KG 79 RON
10.1 – 20 KG 119 RON
20.1 – 30 KG 159 RON
30.1 – 40 KG 199 RON
   

Vrei sa-ti rasfeti animalutul? Vrei sa devina un print sau o printesa? 

Gaseste un prieten sa te recomande si te vom trata regeste!